Poola-Eesti Klubi Pro Polonia
Header

Dr Irena Eris Eestis

detsember 21st, 2014 | Posted by oksana in Uncategorized

Poola ilumaailma kuulsaim naine pr Irena Eris külastas tänavu aasta novembris Eestit ja tutvustas omanimelise brändi uusimaid tooteid isiklikult.

Dr Irena Erise kaubamärk kannab keha ja hinge eest hoolitsemisel holistilise lähenemise põhimõtteid. Poola suurima komeetikatootjana on bränd tuntud kogu maailmas, eksportides oma tooteid enam kui 40 riiki. Kosmeetikavalik põhineb ettevõtte enda Teadus- ja Uurimiskeskuses väljatöötatud originaalretseptidel, mida testitakse regulaarselt kõikides loomisprotsessi faasides, et tagada toodete kõrgeimat kvaliteeti. Dr Irena Erise nahahooldustooted, spaad, spaa hoolitsused ja dekoratiivkoosmeetika esindavad innovatsiooni, efektiivsust, turvalisust ja luksust.

Dr Irena Eris on ainus Poola ning üks vähestest Euroopa brändidest, mis on maineka Prantsuse Comité Colbert liige…. Rohkem infot

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.